Transport en Logistic Services

Transport en Logistic Services

INTRODUCTIE Transport en Logistic Services

Bureau Veritas is een wereldleider in de markt van initiële nieuwbouw- en periodieke controles van vervoerbare drukapparatuur bedoeld voor de transport van gevaarlijke stoffen.

DIENSTEN

Een toegewijd team van ontwerp verificatie ingenieurs (waaronder ASME Authorized Inspectors) en inspecteurs voor periodieke controles met wereldwijde dekking staat klaar om u te helpen bij het veilig en conform vervoeren van uw gevaarlijke stoffen.

Nieuwbouw controles

Ontwerp verificatie en product inspectie van tankcontainers en tankvoertuigen, bestemd voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg, het spoor en het water voor vloeibare chemicaliën, vloeibare- en cryogene gassen, bulkgoederen volgens ADR/RID, IMDG, US-DOT CFR49 en CSC wetgeving.

Het ETTC (European Transport Technical Center) is de Europese koepel binnen Bureau Veritas van kennis en expertise voor typegoedkeuringen van deze producten en de internationale certificering. Het is onderdeel van het internationale netwerk van Bureau Veritas en is gelokaliseerd in Antwerpen.

Periodieke controles

De periodieke controles van tankcontainers en tankvoertuigen conform ADR/RID, IMDG, US-DOT CFR49 en CSC met opvolging en de goedkeuring van reparaties, alteraties en modificaties van tankcontainers.
Tevens bieden we ook inspecties aan die niet wettelijk zijn bepaald zoals on- en off-hire inspecties, herstellingsinspecties of een controle van de algemene staat van de tankcontainer in opdracht van de klant of gebruiker, telkens met een uitgebreid rapport vergezeld van foto’s.

Wij zijn internationaal vertegenwoordigd met 400 gekwalificeerde inspecteurs om u dezelfde service te bieden waar uw business u ook brengt.

Al onze activiteiten worden uitgevoerd onder de goedkeuring van de Belgische overheid als erkend organisme met ISO 17020 type A-accreditatie en Notified Body status.

Actief lid van ITCO (International Tank Container Organisation).

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op