Werken bij ‘BV’

Draag je steentje bij aan een veiligere wereld

Wil jij de wereld ook elke dag een stukje veiliger maken? Het kan! Werken bij Bureau Veritas ofwel ‘BV’ zorgt ervoor dat ook jij je steentje kan bijdragen.

Als je gaat werken voor BV, ga je – net als jaarlijks 10.000 anderen wereldwijd – aan de slag in een dynamisch en innovatief bedrijf, actief in een steeds groeiende setor.

Innoveer jij met ons mee?

Dankzij sterke technische expertise en innovatief vermogen heeft Bureau Veritas wereldwijd een goede reputatie opgebouwd bij duizenden klanten. Onze markt staat nooit stil en wij ook niet. Beweeg jij met ons mee?

Bij BV werk je vanaf dag één aan je carrière, je leert vooral door te doen, maar ook door het volgen van professionele trainingen en geavanceerde programma’s.

Diepgewortelde, betekenisvolle waarden

Actief in een branche waarin vertrouwen van levensbelang is, prijzen wij onze ethische cultuur. Met trots hebben we onze code of Ethics ontwikkeld waarin eerlijkheid, openheid en transparantie vooropstaan.

Onze klanten helpen we bij het managen van vraagstukken op gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid waarbij het verbinden van expertise, prestatie en innovatie centraal staat. Aangezien ook veiligheid op de werkplek en een gezonde werkcultuur van groot belang zijn binnen Bureau Veritas geven we veel ruimte aan initiatieven die helpen bij het bieden van deze gezonde en veilige werkplekken. Hierbij speelt ook teamwerk een grote rol waarvan we trouwens geloven dat je alleen écht verder komt door goed samen te werken.

Ga mee op onze inclusieve reis

Wanneer we kijken naar onze groei en prestaties, kunnen we stellen dat diversiteit en inclusie hierin belangrijke drijfveren zijn waarbij inclusie ook nog eens een belangrijke pijler van onze HR-strategie is. Bureau Veritas ziet jouw unieke achtergrond als een verrijking voor onze cultuur waarin we verschillen erkennen en van elkaar leren. Daarbovenop promoten onze HR-teams inclusie bij werving & selectie van onze talenten en zetten ze zich actief in tegen discriminatie.

Wat betekent inclusie bij Bureau Veritas?

Bij Bureau Veritas mag je ervan uitgaan dat inlusie geen loos begrip is. Het is een belofte! Vooroordelen laten we achterwege en we baseren ons louter op feiten. Ons doel is het werven van de beste mensen en talenten, onafhankelijk van geslacht, nationaliteit, culturele achtergrond, seksuele geaardheid, beperking etc.

Daarbovenop is één van onze doelstellingen een evenwichtige man-vrouwverhouding. We werken hard om ervoor te zorgen dat ons senior management in 2025 uit 25% vrouwen bestaat aangezien op directieniveau het voorbeeld dient gegeven te worden. Nu bestaat ons Global Executive Committee uit 20% vrouwen hoewel dit enkele jaren geleden nog 0% was. Om maar aan te geven dat als we een verandering willen bewerkstelligen we deze ook in handen nemen en tot het uiterste gaan om ons doel te bereiken.

Elke betrokkene binnen onze organisatie zet zich in voor diversiteit en inclusie in een Gender Plus One-Plan en onderneemt de nodige acties om de inclusieve omgeving binnen Bureau Veritas te garanderen.

Binnen onze inclusieve cultuur selecteren we talent op basis van toegevoegde waarde. Dit zorgt voor een grote diversiteit binnen Bureau Veritas. Inclusie start bij het luisteren naar andere visies en meningen. Dit betekent dus ook openstaan voor gesprekken met alle talenten in de markt.

Binnen Bureau Veritas betekent inclusie ook dat de ideeën, ervaringen, zienswijzen en werkwijzen van alle medewerkers worden ingezet. Zo kunnen we ons succes maximaliseren en creëren we vertrouwen binnen onze teams wat op lange termijn zorgt voor een succesvolle bedrijfvoering.