News

Verantwoorde opstart met Bureau Veritas servicepakket

mei. 20 2020

Tegen de achtergrond van de geleidelijke versoepeling van de Corona-maatregelen en met het oog op een verantwoorde opstart van activiteiten door bedrijven en instellingen introduceert Bureau Veritas een breed pakket van ondersteunende diensten.

Ons servicepakket bestaat uit een scala van services, waarmee wij samen met u een maatwerkoplossing kunnen omzetten in concrete en praktische ondersteuning en begeleiding van uw organisatie tijdens en na de geleidelijke opstart van uw activiteiten.

Naast ondersteuning en begeleiding bieden we u ook de mogelijkheid voor onafhankelijke toetsing van de beheersmaatregelen die uw organisatie getroffen heeft.

De genoemde services bieden we aan onder de labels ‘Return To Work Assurance’ (advies en begeleiding) en ‘Restart Your Business’ (onafhankelijke toetsing).

Onze expertise op het gebied van gezondheid & veiligheid hebben wij vertaald in een flexibele en – indien noodzakelijk – modulaire aanpak die aansluit op uw situatie en rekening houdt met de van toepassing zijnde wettelijke richtlijnen en voorschriften.

Binnenkort publiceren wij ons servicepakket in detail op onze website, voor specifieke vragen over onze servicemogelijkheden kunt u uiteraard nu al bij ons terecht.