TRANSPORT & LOGISTIEK

TRANSPORT & LOGISTIEK

Het veilig vervoeren van goederen is niet meer weg te denken. Dit wil zeggen dat iedereen actief in de transportsector in lijn moet zijn met strenge regelgeving hieromtrent. Om aan de hoogste veiligheidheidsnormen te kunnen voldoen neemt Bureau Veritas deze taak op zich in nauwe samenwerking met haar klanten.

WIJ ZORGEN VOOR VEILIGHEID EN NALEVING VAN REGELS BIJ WERELDWIJD TRANSPORT VAN GOEDEREN

UW UITDAGINGEN

Bij wereldwijd transport en zeker bij transport van gevaarlijke goederen is veiligheid de allerhoogste prioriteit. Om de veiligheid te kunnen garanderen dienen leveranciers van tankcontainers te voldoen aan tal van nationale en internationale voorschriften. Daarbovenop dienen ze ook nog eens rekening te houden met de vele eisen van hun klanten en de sector. Hierdoor groeit de behoefte aan inspectie- en classificatiediensten die passen bij de specificaties van een organisatie, ongeacht haar locatie of periode wanneer een organisatie het nodig heeft.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Dankzij onze uitgebreide kennis en expertise en ons wereldwijd netwerk van gekwalificeerde experts is Bureau Veritas uw ideale partner bij inspecties van transportmiddelen.

  • Typegoedkeuring en eerste inspecties De meerderheid van alle tankcontainers die tegenwoordig in gebruik zijn, werden initieel door Bureau Veritas geïnspecteerd en gecertificeerd. Dankzij ons flexibel, marktgericht aanbod kan Bureau Veritas een grote variatie van klantbehoeften inlossen.
  • Wettelijke inspecties van tankcontainers in gebruik Bij transporttanks, wissellaadtanks en tankcontainers bedoeld voor transport van gevaarlijke goederen kunnen we zowel periodieke als tussentijdse en uitzonderlijke inspecties uitvoeren.
  • Vrijwillige inspectie Bij transporttanks, wissellaadtanks en tankcontainers bedoeld voor transport van gevaarlijke goederen kan Bureau Veritas ook een vrijwillige, niet-regelgevende inspectie uitvoeren op specifiek verzoek van de eigenaar.
  • Containers – wettelijke en vrijwillige diensten Om de staat van uw middelen onafhankelijk te kunnen vaststellen biedt Bureau Veritas periodieke inspecties aan de hand van CSC-voorschriften aan maar ook ACEP/audits, on- en off-hire inspecties, reinheidscontroles en andere relevante inspecties.
  • Scheepsclassificatie Bureau Veritas ontwikkelde speciale software en methodes om onze klanten te ondersteunen bij de optimalisatie van hun cargo. Dit maakt van Bureau Vertitas een toonaangevend classificatiebureau voor containerschepen en bulkschepen die wereldwijd goederen transporteren.