Introductie Electrical

Electrical

Je kan er niet naast kijken, de snelheid waarmee technologische ontwikkelingen en veranderingen elkaar opvolgen. Producenten, importeurs en retailers van elektrische apparatuur en elektronica worden hier ook voortdurend met geconfronteerd waarbij consumenten ook steeds meer eisen stellen op gebied van betrouwbaarheid en technische mogelijkheden. Daarbovenop komt ook nog eens de regelgeving die altijd in beweging is met voor organisaties alle gevolgen van dien.

Werkzaamheden

Bureau Veritas assisteert u bij de uitvoering van testen, inspecties, certificering en aanvullende dienstverlening rondom het voldoen aan specifieke normen voor elektrische installaties en apparatuur. Hierbij staan zowel de prestaties van uw apparatuur als de beoordeling of uw producten en elektrische installaties voldoen aan de kwaliteitseisen centraal. Op deze manier weet u steeds of uw elektrische installaties veilig zijn en dat u het risico op bijvoorbeeld brand geminimaliseerd heeft.

Focus

Inspecteurs werkzaam bij Bureau Veritas, hebben een uitgebreide kennis van de normen op gebied van elektrische installaties en mogen we terecht expert noemen in de wettelijke verplichte keuringen. Bureau Veritas heeft als doel veiligheid en conformiteit van elektrische installaties te controleren en zelfs preventief onderhoud mogelijk te maken. Op deze manier hoeft u zich daarover alvast geen zorgen te maken.

Diensten

  • AREI laagspanning en hoogspanning
  • (ATEX-) Inspectie elektrische installatie
  • Thermografisch onderzoek

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op