News

COVID 19 - Update 10 maart 2020

mrt. 10 2020

Onze focus ligt op het zeker stellen van de veiligheid in de eerste plaats, maar we zijn toegewijd in samenwerking met onze klanten om de standaarden van onze diensten hoog te houden en te verzekeren dat onze klanten zo veel mogelijk blijven voldoen aan de gezondheids-, veiligheids-, milieu-, en kwaliteitsstandaarden binnen de noodzakelijke beperkingen.

Veel overheden hebben hun plannen bekendgemaakt om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 in te dammen. Bureau Veritas blijft de veranderende situatie dagelijks monitoren om onze klanten en werknemers te ondersteunen. We hebben toezicht en verschillende maatregelen ingesteld om de inperking van het virus te ondersteunen en de Bureau Veritas dienstverlening voor onze relaties zoveel mogelijk te kunnen continueren onder de gegeven omstandigheden.

Voorbeelden van preventieve maatregelen zijn onder andere;

  • Noodzakelijke restricties die te maken hebben met privé- en zakenreizen van onze medewerkers, die passen bij de grootte van het risico;
  • Noodzakelijke restricties met betrekking tot interne meetings en bijeenkomsten;
  • Noodzakelijke restricties in het geval verdenkingen van mogelijke besmetting;
  • Aanvullende maatregelen omtrent hygiëne, zoals gebruik van alcoholische handgels in publieke ruimtes in onze kantoren en aanvullende schoonmaakeisen voor onze faciliteiten. Tevens zijn ook persoonlijke handgelflacons aangereikt aan onze medewerkers;
  • Actief communiceren van informatie volgens de World Health Organization, nationale en lokale overheden;
  • Aangescherpt beleid met betrekking tot bezoek aan onze kantoorfaciliteiten.

Afgezien van zwaar getroffen gebieden, zal ons bedrijf wereldwijd operationeel blijven zoals normaal, rekening houdend en in lijn met de relevante getroffen maatregelen. We zijn ons bewust van de impact op wereldwijde distributieketens en werken hard volgens de laatste richtlijnen om mogelijke impact te verminderen.

We blijven de ontwikkelingen monitoren en zullen updates blijven leveren wanneer passend en nodig. Uw gebruikelijke Bureau Veritas contactpersonen zijn ook beschikbaar om enige specifieke vragen te beantwoorden.