Klachtenmanagement

Klachtenmanagement

Inleiding Klachtenmanagement

Klachten van klanten of belanghebbenden vormen een belangrijke basis voor de continue verbetering en optimalisatie van de Bureau Veritas België werkwijze en gerelateerde diensten. De behandeling van klachten maakt een integraal onderdeel uit van ons managementsysteem waarin klanttevredenheid en klantfeedback centraal staan.

Naast klanttevredenheid zijn het leveren van constante kwaliteit, toegevoegde waarde en het voortdurend verbeteren van onze bedrijfsprocessen essentiële uitgangspunten in onze dienstverlening.

Het proces van aanmelden en afhandelen is zodanig ingericht om dit zo eenvoudig en effectief mogelijk te laten verlopen. Voor ons biedt dit een uitgelezen mogelijkheid om onze dienstverlening continue te verbeteren.

Klachtenmanagement

Indien u niet tevreden bent over de dienstverlening van Bureau Veritas of een door Bureau Veritas België gecertificeerd of geïnspecteerd bedrijf vragen wij u om uw klacht aan ons kenbaar te maken.

Wij verzoeken u om uw klacht zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven met referentie naar het type geleverde dienstverlening. Een beschrijving van de werkwijze voor klachten en bezwaren is beschikbaar op aanvraag van belanghebbenden.

Adressering van klachten

Uw klacht kunt u online registreren waarna deze in behandeling wordt genomen. Het invoeren van uw klacht / klantfeedback kan door middel van het invullen van onderstaand contactformulier. Het door u ingevulde formulier wordt automatisch verzonden naar de mailbox van ons Quality Department.

De klachten procedure specifiek voor FSC® vindt u in het volgende document FSC®complaints policy:

Klachten worden behandeld door de verantwoordelijke proceseigenaar. De afhandeling / voortgang van de klachtenafhandeling wordt aan u teruggekoppeld.

FSC Complaints Policy 

De klachten procedure specifiek voor FSC® vindt u in onderstaand document FSC®complaints policy. 
Verder kan u voor meer informatie doorklikken op onderstaande buttons.